PR-MATERIAAL
Door toedoen van het soortbeschermingsplan Grauwe Kiekendief hebben we samen met DLV (Dienst Landbouw Voorlichting) extra materiaal kunnen maken om ons werk meer onder de aandacht te brengen. Naast een door onszelf uitgegeven brochure zijn er stickers en flyers die worden uitgedeeld aan boeren of aan voorbijgangers die we in het veld tijdens ons werk spreken.
 
Sinds 2011 zijn er zowel kleine als grote WGK-stickers in ons prachtige Mistylogo verkrijgbaar. In onder andere Oost-Groningen, Zuidelijk Flevoland, het Duitse Rheiderland en Riepsterhamrich moet men niet vreemd opkijken als tractoren, maaimachines en combines voorbij rijden met daarop het logo van de werkgroep!

 
WGK-sticker, naar een ontwerp van MISTIES.  (klik voor vergroting)
De WGK-sticker is verkrijgbaar in twee maten: standaard (klein) en extra groot. De sticker is te bestellen via verkoop(at)grauwekiekendief.nl onder vermelding van uw naam, adres en uiteraard het aantal en de grootte.

Het boekje 'KIEK'   (klik voor vergroting)
Onze WGK-brochure "KIEK" kunt u verkrijgen door donateur van de stichting te worden. De brochure is tegen verzendkosten ook te bestellen via verkoop(at)grauwekiekendief.nl onder vermelding van uw naam en adres.
Een vrouwenmodel van het WGK T-shirt. Is ook in mannenmodel en in diverse kleuren en maten te verkrijgen. Prijs: EUR 17,50.   (klik voor vergroting)
Kunstenaar Siegfried Woldhek maakte voor de WGK T-shirts een mooie afbeelding van een mannetje Grauwe Kiekendief.
Het T-shirt is in een mannen- of vrouwenmodel te krijgen, en in verschillende kleuren/maten. Klik hier om een pdf te openen met afbeeldingen en een overzicht van de kleuren/maten.

De prijs van een T-shirt is €17,50 (exclusief verzendkosten). Een T-shirt bestellen kan door te mailen naar verkoop(at)grauwekiekendief.nl en vermeld dan het model, de kleur, de maat en uw naam en adres.
T-shirt Grauwe Kiekendief. Kleur: grijs of room. Prijs: EUR 12,50. Jaarlijks te verkrijgen op de Landelijke Roofvogeldag van WRN, te Meppel.   (klik voor vergroting)
In samenwerking met de Werkgroep Roofvogels (WRN) is er jaren geleden ook een grauwe kiekendief-T-shirt gemaakt, die kunt u kopen op de Landelijke Roofvogeldag die jaarlijks in februari te Meppel wordt gehouden.
Akkervogels. Tekst Koos Dijksterhuis, foto's Hans Hut   (klik voor vergroting)
Nu bij ons verkrijgbaar het boek "Akkervogels", geschreven door Koos Dijksterhuis met foto's van Hans Hut. Een motiverend boek met beschrijvingen en beelden van verschillende akkervogels verweven met interviews en reportages over stimuleringsmaatregelen en de uitwerking en ervaringen in de praktijk.

Prijs: € 10,- met verzendkosten € 13,-.
Te bestellen via verkoop(at)grauwekiekendief.nl onder vermelding van uw naam en adres.

WGK-sticker, naar een ontwerp van MISTIES.  (klik voor vergroting)
WGK-sticker,
naar een ontwerp van MISTIES.

De oude WGK-sticker, die niet meer in omloop is   (klik voor vergroting)
De oude WGK-sticker, die niet meer in omloop is.