AGENDA
9 juni 2017: Kiek'n Gors, akkervogelzoekweekend Vlaanderen
Van 9 t/m 11 juni 2017 Akkervogelzoekweekend ‘KIEK ’n GORS’ in Vlaanderen. Dit weekend wordt na het succes van vorig jaar voor de tweede keer gehouden. Het weekend wordt georganiseerd door onze zeer gewaardeerde collega’s van Werkgroep Grauwe Gors. Samen met een grote groep vrijwilligers wil Werkgroep Grauwe Gors in de Belgische landstreek Haspengouw zangposten in kaart brengen van Grauwe Gorzen en zoeken naar mogelijke broedverdachte Blauwe en Grauwe Kiekendieven. Daarbij is alle hulp (uit binnen‐ en buitenland) van harte welkom!

Werkgroep Grauwe Gors zorgt voor slaapplaatsen, eten en drinken. En ’s avonds voorzien zij in een programma met op vrijdagavond lezingen en zaterdagavond een wandeling naar een akkervogelreservaat. Kom je ook helpen?

Datum: vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni 2017
Plaats: Hoeve Chapeauveau, plateau Outgaarden, Haspengouw (Vlaanderen)
Programma: overdag veldwerk met zoeken van zangposten Grauwe Gors en broedverdachte kiekendieven. Klik voor een pdf van het volledige programma.
Overnachting & eten: wordt verzorgd door Werkgroep Grauwe Gors
Aanmelden: is verplicht. Kan tot 4 juni, via de website van Werkgroep Grauwe Gors.

Flyer met de vooraankoniging voor een Akkervogelzoekweekend in landstreek Haspengouw, Vlaanderen. Klik voor een pdf‐bestand met het programma.
12 oktober 2017: Lezig over Kiekendieven bij IVN Zeewolde
25 oktober 2017: Kiekendievenbraakballen pluizen Zeewolde
9 november 2017: Lezing over Kiekendieven VWG West-Brabant
18 maart 2018: Lezing over Kiekendieven Streekhistorisch Centrum Stadskanaal

Naar boven


Kijk in het agenda-archief wat je gemist hebt.